Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Artikelen 21

Veiligheidsvest bedrukken

In de meeste Europese landen is het tegenwoordig verplicht om in de auto voor alle inzittenden een veiligheidshesje te hebben. Hierom worden deze de laatste tijd vaak besteld. Een veiligheidshesje kan ook heel handig zijn op bijvoorbeeld festivals, waar medewerkers en vrijwilligers duidelijk herkenbaar moeten zijn. In zo’n geval is een bedrukt veiligheidshesje natuurlijk perfect.

 

Groot aanbod bedrukte veiligheidsvesten

Main Sales heeft een groot aanbod van veel verschillende veiligheidsvesten. We hebben natuurlijk de traditionele veiligheidsvesten, maar ook veiligheidsbroeken, t-shirts, polo’s en jassen. Ook hebben we veiligheidsvestjes die voldoen aan de EN 471 norm, welke in steeds meer landen verplicht zijn. Zelfs voor kinderen en honden hebben we bedrukte reflecterende veiligheidsvestjes. Ook hebben we andere veiligheidsproducten zoals brillen, helmen en reflecterende tasjes.

 

Veiligheidsvesten bedrukken

Bij Main Sales kunt u de veiligheidshesjes laten bedrukken zoals u dat wil. Op de veiligheidshesjes kunt u bijvoorbeeld uw logo en reclame laten drukken, wat voor bijvoorbeeld autodealers erg interessant kan zijn. De hesjes horen bij de standaarduitrusting van menig auto, en worden daarom door veel mensen gezien. voor een prijs vanaf 2,54 per bedrukt hesje is dit een goedkope e´n effectieve manier van reclame maken.

 

Kwaliteit verzekerd

Met een klanten beoordeling van 8,2 op Kiyoh e´n een SO9001 certificatie, wat betekent dat we aan de kwaliteitseisen voldoen, bent u bij Main Sales verzekerd van bedrukte veiligheidshesjes van een mooie kwaliteit. Wij staan voor een goede service en een snelle levering van de beste producten. U bent als klant onze grootste prioriteit en ons doel is dan ook uw producten precies zo te leveren als u dat wilt.

 

Van advies tot levering

Komt u er niet helemaal uit? Een groot deel van onze dienstverlening bestaat uit het adviseren van de klant. Onze medewerkers helpen u graag op 015 – 310 5758. U kunt ons natuurlijk ook per email bereiken via info@mainsales.nl of via het contactformulier.
Bent u er uit welk hesje u wil laten bedrukken? Dan wordt het ca. binnen 2 werkdagen verzonden. Wij staan namelijk voor een snelle service en harde levertijden. Zo heeft u alles netjes op tijd binnen en bent u klaar om elke weersomstandigheid te doorstaan. 

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0