Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Artikelen 17

Toilettas bedrukken

Een toilettas is typisch iets dat door iedereen gebruikt wordt. Mee naar de camping, het strand, uit logeren of gewoon altijd in de tas. Een accessoire dat vaker gebruikt wordt bestaat bijna niet. Als uw logo op toilettassen staat gedrukt weet u zeker dat mensen het logo zien. Dan is het dus een handig product dat u geeft als relatiegeschenk e´n reclame!

 

Groot aanbod bedrukte toilettassen

Voor elke wens hebben wij precies de juiste toilettas. Bent u op zoek naar een stoere, grote toilettas? of juist een kleinere met een spiegeltje voor de dames? Met het uitgebreide assortiment aan toilettassen dat Main Sales te bieden heeft kan het allebei. Ook hebben we speciale doorzichtige toilettasjes voor in het vliegtuig en handige toilettassen die kunnen worden opgevouwen of opgehangen voor elk wat wils dus. Van goedkoop tot luxe, bij Main Sales kunt u alle toilettassen laten bedrukken.

 

Toilettassen bedrukken

Als relatiegeschenk of promotiemateriaal is een bedrukte toilettas ideaal. Het is een leuk e´n handig geschenk waar ook echt gebruikt van zal worden gemaakt. Men neemt het mee op vakantie, waardoor veel potentiele klanten uw reclame zullen zien. De toilettassen kunnen precies worden bedrukt zoals u dat wil: groot en duidelijk maar ook subtiel. Voor meer informatie over het bedrukken van toilettassen kunt u contact opnemen met het team van Main Sales, wij staan u graag te woord.

 

Het belang van kwaliteit

Main Sales heeft niet voor niks een klanten beoordeling van 8,2 op Kiyoh gekregen. Bij ons gaat de kwaliteit voor alles. Wij vinden het belangrijk om u als klant tevreden te krijgen, en zullen met veel persoonlijk contact, een fijne service en een snelle en stipte levering van de producten niet teleurstellen. We hebben een SO9001 certificatie. Dit houdt in dat we aan alle kwaliteitseisen voldoen.

 

Van advies tot levering

Komt u er niet helemaal uit? Een groot deel van onze dienstverlening bestaat uit het adviseren van de klant. Onze medewerkers helpen u graag op 015 – 310 5758. U kunt ons natuurlijk ook per email bereiken via info@mainsales.nl of via het contactformulier.
Heeft u de toilettas gevonden die u als relatiegeschenk wil geven? Dan wordt het ca. binnen 2 werkdagen verzonden. Wij staan namelijk voor een snelle service en harde levertijden. Zo heeft u alles netjes op tijd binnen en bent u klaar om elke weersomstandigheid te doorstaan. 

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0