Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Artikelen 10
Goedkope stanleymesjes bedrukken? In deze rubriek een selectie breekmesjes, hobbymesjes en stanley mesjes die u kunt laten bedrukken tegen een scherpe prijs. De bedrukte mesjes zijn praktische premiums die altijd van pas komen. Voor mensen die werken in een magazijn, maar op elk kantoor waar regelmatig een doos geopend moet worden.

Breekmesjes bedrukken
Bedrukte breekmesjes hebben als voordat dat ze altijd scherp blijven. Meestal kun je in de achterkant veilig het stompe puntje afbreken zodat je daarna weer een scherp stanley mesje hebt.

Stanley mesjes
Stanley mesjes zijn erg handig voor thuis of op kantoor. Vaak probeert met een doos te openen met een nagel of een sleutel, maar dat is in beide gevallen niet handig en breekbaar. Bedrukte stanleymesjes zijn daarom erg handig om voor het grijpen te hebben.

Hobby mesjes met bedrukking
Voor mensen met uiteenlopende hobby's zijn mesjes met een bedrukking handig. Mensen die nauwkeurig handwerken kunnen niet zonder een mes. Met een bedrukking en een mes in een leuke kleur is dit een perfecte give-away voor deze doelgroep.

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0