Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Artikelen 7

 

Senz paraplu bedrukken

 

Als het regent en waait, is een paraplu hard nodig maar behoorlijk vervelend. Ze klappen de verkeerde kant op en gaan kapot van de wind. De Senz paraplu is zo ontworpen dat hij we´l tegen alle weersomstandigheden kan. Zelfs met een wind van 80 km per uur gaat hij niet kapot. En wat is er beter dan en paraplu die ook echt werkt? Nou, een paraplu die ook echt werkt, me´t uw eigen logo er op. Hiervoor bent u bij main sales precies aan het juiste adres.

 

Groot aanbod bedrukte Senz paraplu’s

 

Bedrukte Senz paraplu’s zijn er in verschillende soorten en maten. Er is natuurlijk de original Senz paraplu; groot genoeg en kan tegen een stootje. Ook is er een xxl variant voor wie e´cht niet nat wil worden of gezellig samen onder de paraplu wil lopen, en een opvouwbare versie die je zo in je tas mee kan nemen. Voor wie graag op de fiets naar het werk gaat is er de Senz drycycle. Deze kan zo op het stuur van de fiets worden geklikt. Nooit meer met losse handen fietsen dus met een bedrukte Senz drycycle paraplu.

 

Senz paraplu bedrukken

 

Alle Senz paraplu’s in ons uitgebreide assortiment kunnen ook bedrukt worden zoals u dat wil. U kunt er voor kiezen de paraplu opvallend te laten bedrukken op het doek van de paraplu, maar als u wilt gaan voor een subtielere bedrukking op het handvat is dit ook mogelijk. Voor mogelijkheden van het bedrukken van uw Senz paraplu’s kunt u altijd overleggen met een van Main Sales’ medewerkers. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit relatiegeschenken of promotieartikelen.

 

Klantenbeoordeling 9,6

 

Van die goede kwaliteit bent u bij Main Sales altijd verzekerd. Wij hebben een SO9001 certificatie, wat betekent dat we aan alle gestelde kwaliteitseisen voldoen. Ook onze klanten zijn dik tevreden: op Kiyoh wordt Main Sales beoordeeld met een 8,2. Dit hebben we onder andere te danken aan de service die onze medewerkers graag bieden aan iedere klant.

 

Van advies tot levering

 

Komt u er niet helemaal uit? Een groot deel van onze dienstverlening bestaat uit het adviseren van de klant. Onze medewerkers helpen u graag op 015 – 310 5758. U kunt ons natuurlijk ook per email bereiken via info@mainsales.nl of via het contactformulier.
Heeft u de Senz paraplu gevonden die u zoekt? Dan wordt het ca. binnen 2 werkdagen verzonden. Wij staan namelijk voor een snelle service en harde levertijden. Zo heeft u alles netjes op tijd binnen en bent u klaar om elke weersomstandigheid te doorstaan. 

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0