Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Windjack bedrukken?

Laat onvoorspelbaar weer de pret niet bederven! Tijdens regenachtige dagen en een gure wind is een jas geen overbodige luxe. Met een opvouwbare windjack bent u altijd goed voorbereid. Main Sales biedt al windjacks vanaf € 5,38!

Een uitgebreid aanbod

In onze shop vindt u verschillende waterafstotende windbreakers in diverse maten en kleuren. Zo hebben we windjacks die volledig opgevouwd kunnen worden in een hoesje. Ideaal om onverwacht slecht weer te trotseren! Daarnaast bieden we windjacks in fluoriserende kleuren voor extra zichtbaarheid. Speciaal voor kinderen is er de Sirocco windbreaker, gemaakt van 100% waterdicht Taffeta Nylon. Dit kinderjack is beschikbaar in 12 kleuren en uitstekend geschikt voor hockey- of voetbaltraining!

Windbreaker of windjack bedrukken

Wilt u het laten bedrukken om uw bedrijf nog meer kenbaar te maken? Ook dat kan bij ons! Neem contact op met één van onze medewerkers en ontvang een offerte voor de laagste prijs. Bedrijven zoals Rabobank, Danone, The Walt Disney Company en Radboud Universiteit Nijmegen gingen u al voor.

Klantenbeoordeling van 8,9

Met de ISO9001 certificering op zak voldoen we aan alle gestelde kwaliteitseisen. Zo kunt u erop vertrouwen dat kwaliteit geleverd wordt. Onze klanten beoordelen ons met maar liefst een 8,2 op Kiyoh. Ook voor andere promotieartikelen, give-aways en relatiegeschenken bent u bij ons bij het juiste adres.

Van advies tot levering

Komt u er niet helemaal uit? Een groot deel van onze dienstverlening bestaat uit het adviseren van de klant. Onze medewerkers helpen u graag op 015 – 310 5758. U kunt ons natuurlijk ook per email bereiken via info@mainsales.nl of via dit contactformulier.

Heeft u het ideale windjack gevonden? Dan wordt het ca. binnen 2 werkdagen verzonden. Wij staan namelijk voor een snelle service en harde levertijden. Zo heeft u alles netjes op tijd binnen en bent u klaar om elke weersomstandigheid te doorstaan.

 

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0