Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Artikelen 67
MO8326_22.jpg

Doorkijk paraplu

Vanaf
4 03
4070-007_foto-1-klassieke-paraplu-low-resolution-228737.jpg

Goedkope paraplu

Vanaf
2 89
paraplu hartvormig  rood.jpg

Hart paraplu

Vanaf
10 33
mo9605_05.jpg

Hartvormige paraplu

Vanaf
10 55
mo9371_04d.jpg

LED paraplu zaklamp

Vanaf
12 22
boven.png

Senz smart S paraplu

Vanaf
11 63
senz rood xl.png

Senz smart XL paraplu

Vanaf
21 35
Storm Mini rood.jpg

Storm mini paraplu

Vanaf
11 63
smart-side-view-(deep-blue)2.jpg

Senz° smart paraplu

Vanaf
17 95

Paraplu’s laten bedrukken

In Nederland regent het verschrikkelijk vaak. Op een regenachtige dag is het vaak slim om een paraplu bij de hand te hebben, wat de meeste Nederlanders na al die jaren van regen misschien wel hebben gemerkt. Omdat iedereen vrij regelmatig rondloopt met een paraplu is een paraplu met uw logo er op een prachtig relatiegeschenk waarmee iedereen die een paraplu van u heeft ook nog een reclame voor uw bedrijf maakt.

 

Goedkope paraplu’s

Bij Main Sales hebben we veel verschillende soorten en kwaliteiten paraplu’s. Het meest opvallend zijn natuurlijk de extreem laag geprijsde paraplu’s van Main Sales. Al vanaf iets meer dan twee euro kunt u bij ons paraplu’s laten bedrukken. Als u een mooi relatiegeschenk wilt geven maar het budget is niet bijzonder hoog, dan is een paraplu een geweldig idee. Iedereen kan wel een paraplu gebruiken, en zal ook dankbaar gebruik maken van de paraplu met uw logo er op.

 

Groot assortiment

Ook als u een meer luxe relatiegeschenk wil geven is een paraplu een goede optie. Bij Main Sales hebben we ook een breed assortiment aan luxere paraplu’s, zoals bijvoorbeeld de storm bestendige Senz paraplu. [link naar de pagina met Senz paraplu’s] Er is dus voor ieder budget en voor iedereen wens een paraplu die u prachtig kunt laten bedrukken door Main Sales.

 

Paraplu bedrukken

Voor het bedrukken van een paraplu als relatiegeschenk kunt u kiezen voor veel verschillende opties. Wilt u uw logo groot op het doek van de paraplu’s? Of wat kleiner en subtieler? Of misschien zelfs op het handvat van de paraplu in plaats van op het doek voor een stijlvolle uitstraling? Geef uw wensen door aan het team van Main Sales, dan kunnen wij zeker wat voor u betekenen!

 

Het belang van kwaliteit

Met een SO9001 certificaat en een klanten beoordeling op Kiyoh van 8,2 bent u bij Main Sales verzekerd van en mooie kwaliteit. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en zullen er alles aan doen de wensen van u als klant tegemoet te komen en er zelfs boven verwachting aan te voldoen.

 

Van advies tot levering

Komt u er niet helemaal uit? Een groot deel van onze dienstverlening bestaat uit het adviseren van de klant. Onze medewerkers helpen u graag op 015 – 310 5758. U kunt ons natuurlijk ook per email bereiken via info@mainsales.nl of via het contactformulier.
Heeft u de paraplu gevonden die u als relatiegeschenk wil geven? Dan wordt het ca. binnen 2 werkdagen verzonden. Wij staan namelijk voor een snelle service en harde levertijden. Zo heeft u alles netjes op tijd binnen en bent u klaar om elke weersomstandigheid te doorstaan. 

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0