Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Kerstgeschenken? Laat ons meedenken!

Kerstgeschenken? Laat ons meedenken!

Wij zorgen voor een passend kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Bel nu voor een afspraak voor een bezoek aan ons Kerstpakketten Festival in oktober!
Maak een afspraak bij Main Sales om een passend kerstpakket uit te zoeken, om uw personeel of relaties aan het einde van het jaar mee te verrassen.
Kerstpakket BBQ

Kerstpakket BBQ

Vanaf
45 00
Kerstpakket Goed van Start

Kerstpakket Goed van Start

Verandering van spijs doet eten’, zegt het spreekwoord.
Vanaf
15 00
Kerstpakket KiKa 'Beregoed'

Kerstpakket KiKa 'Beregoed'

Nu met kerstmuts zolang de voorraad strekt.
Met dit kerstpakket steunt u Stichting KiKa waarmee belangrijk onderzoekswerk naar de genezing van kinderkanker wordt gedaan.
Vanaf
32 00
Getoond 1 tot 21 van 77. Er zijn meer pagina's.
Main Sales is dé kerstpakketten en kerstgeschenken leverancier. Van een compleet kerstpakket uit voorraad, tot een volledig zelf samengesteld kerstpakket. Al vanaf € 16,75 leverbaar. Naar wens is alles mogelijk.

Kerstpakketten en kerstgeschenken groothandel, kleine en grote aantallen verkrijgbaar. Main Sales is uw groothandel. Bestellen doen we het elk jaar weer. Dit om het jaar op een leuke manier uit te luiden, het kan op vele manier, zo zijn er dure of goedkope kerstpakketten.

De prijs van een kerstpakket kan lager zijn bij grotere aantallen, vraag daarom altijd een offerte aan. Naast de kerstpakketen treft u hier ook wijngeschenken aan.

Allerlei soorten kerstpakketten zijn hier te vinden, van complete picknickmanden tot de traditionele kerstpakketten met allerlei eten en lekkernijen. Maar ook lekkere vispakketten. Informeert u ook naar de mogelijkheden om uw pakket te personaliseren.

Ook in deze categorie:
- Kerstgeschenken
- Rituals pakketten
ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0