Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Draadloos opladen: Het geschenk van 2018
 
Train de Paaseitjes eraf!
Een chocolade paasei bevat gemiddeld 45 calorieën en al die calorieën moeten natuurlijk ook weer eraf getraind worden. Want voor je het weet is het zomer! Met deze leuke artikelen zorg je dat je medewerkers en relaties op een leuke manier kunnen trainen en dus gezonder kunnen leven.

Zoek je een artikel die je niet in deze mailing of op onze website kunt vinden? Neem dan contact met ons op want wij zoeken graag naar het juiste geschenk.

Uiteraard kunnen wij u ontzorgen door te zorgen dat ieder geschenk bij het juiste adres afgeleverd wordt. Wij zorgen dus voor de fulfilment. Hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Geen gedoe, zo geregeld. 
Samen fit kaartspel
Dit originele kaartspel past door de brievenbus van je medewerkers en relaties! Met dit spel wat bestaat uit een set van 50 kaarten met daarop 100 sportieve opdrachten wordt thuis sporten leuk. Sport je samen met je huisgenoten? in het spel zitten 10 challenge kaarten met opdrachten om elkaar uit te dagen. Dit spel heeft een winkelprijs van €2.95

Leverbaar vanaf €1.74

Prixton AT810 ECG smartwatch
Deze smartwatch is compatible met Android en iOS en maakt verbinding met andere apparaten via Bluetooth 4.0. De smartwatch verzamelt gegevens met betrekking tot gezondheid, dagelijkse activiteit en sport, zo blijf je gemakkelijk fit. Meet stappen, afstand en calorieën. Bewaakt slaappatronen, bloeddruk en hartslag. En is spatbestendig. 

Leverbaar vanaf €41.63

Fitnessband 
Met deze Fitness weerstandband kun je heel snel weer in vorm komen. De elastische band is ideaal om het boven en onderlichaam extra te belasten tijdens je training. Op de binnenzijde van de verpakking staan 3 effectieve fitness oefeningen, zodat jij je doel snel kunt bereiken. Deze fitness band kan door de brievenbus! 

Leverbaar vanaf €5.10

Katoenen springtouw in een katoenen opbergzak
Touwtje springen is leuk voor jong en oud en ook nog eens super gezond! Dit katoenen springtouw met houten grepen zit in een katoenen opbergzak. Een mooi geschenk voor iedereen die medewerkers of relaties willen motiveren om sportief bezig te zijn.


Leverbaar vanaf €3.04Fitness pakket
Een welkom pakket voor degene die weer sportief bezig willen zijn op een doeltreffende manier. Wij hebben dit fitness voorbeeldpakket gemaakt, maar wij kunnen pakketten voor u maken zoals u het wenst (dus helemaal custom-made). Wij verpakken deze pakketten in eigen huis en versturen zowel centraal als decentraal, net zoals u het wenst. 

Leverbaar vanaf €19.92 (Inclusief decentrale verzending, verpakking en handeling)


 
Kunststof eiwit shakebeker met zeef
Een gezonde shake kan zeker helpen om weer in vorm te komen en deze shakebeker is daar perfect voor. Shakebeker Proteïne shaker. De proteïne shakebeker heeft een zeef zodat je geen klontjes hebt in je eiwit shake. En een gekleurde rand maar ook een inhoudsmeter. De beker is nu in de aanbieding!


Leverbaar vanaf €1.35


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Vraag aan onze medewerkers een op maat gemaakte offerte zodat u het exacte prijsplaatje heeft. 
Facebook
Twitter
Link
Website
Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar:


Prijzen zijn exclusief bedrukking, verzending (tenzij anders vermeld) en BTW.

Prijzen onder voorbehoud van druk- en zetfouten
Copyright © 2018 Main Sales, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich via mainsales.nl heeft aangemeld.

Ons adres is:
Main Sales Europe B.V.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Nederland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0