Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Draadloos opladen: Het geschenk van 2018
 
Drinkflessen 
 
Genoeg water drinken is altijd belangrijk. Maar op warme dagen is genoeg water drinken nog belangrijker. Gebruik hiervoor een hervulbare fles zodat je niet iedere keer een nieuw plastic flesje gebruikt, dit is natuurlijk veel beter voor het milieu. Met het oog op de hittegolf welke deze week Nederland bereikt, is het een goed moment om drinkflessen aan te schaffen. Wij hebben een uitgebreide collectie drinkflessen, staat de door u gezochte fles er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij voor u opzoek kunnen gaan.

Uiteraard kunnen wij u ontzorgen door te zorgen dat ieder geschenk bij het juiste adres afgeleverd wordt. Wij zorgen dus voor de fulfilment. Hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Geen gedoe, zo geregeld. 
Join The Pipe Nairobi drinkfles
Deze handige maar ook mooi vormgegeven hervulbare en BPA-vrije waterfles is gemaakt in Nederland en van de Stichting 'Join The Pipe'. Stichting Join The Pipe zorgt ervoor dat het drinkwater wereldwijd op een eerlijkere manier verdeeld wordt en pakt plastic soup bij de bron aan. 

Leverbaar vanaf €4.87

Bio Bidon 
Dit is de eerste BIO bidon gemaakt van 95% rietsuiker! De Bio Bidon wordt op milieuvriendelijke wijze vervaardigd. Er wordt bij de productie geen gebruik gemaakt van schaarse fossiele grondstoffen, maar van de hernieuwbare grondstof suikerriet.

Leverbaar vanaf €3.12

Opvouwbare waterfles
De 400ml opvouwbare waterfles met tuit en bijpassende geanodiseerde karabijnhaak is al een paar jaar een terugkerend succes. De fles is na gebruik makkelijk op te rollen, ook is de waterfles BPA vrij. Deze opvouwbare fles is ook geheel custom-made te maken door een all-over bedrukking. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Leverbaar vanaf €0.92

Vacuüm roestvrijstalen fles met houtdessin
Deze gestroomlijnde roestvrijstalen vacuüm waterfles houdt je onderweg gehydrateerd, waar je ook bent. Door het all-over houtdessin op de body is de fles een echte eyecatcher. De fles houdt gekoelde dranken maximaal 15 uur koud en warme dranken maximaal 5 uur. De fles is BPA-vrij. 


Leverbaar vanaf €8.16

Drinkfles met ingebouwde speaker
Een prachtig geschenk voor de zomer. Deze waterfles heeft een draadloze speaker, ook is de fles lekvrij en vrij van BPA! Neem de fles mee naar het park, de camping of het strand, zo zorg je dat je ten alle tijden water bij je hebt maar ook een speaker om je favoriete muziek af te spelen. De fles is leverbaar in 5 kleuren. Al vanaf 50 stuks leverbaar. Bekijk hier het filmpje over deze fles.
Leverbaar vanaf €9.52


 Waterfles gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen
Deze herbruikbare waterfles is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen! Ook ondersteun je de Plastic Bank. Een sociale onderneming die plastic afval uit onze oceanen wil opruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen biedt aan arme gemeenschappen. Plastic Bank biedt inwoners van Haïti, de Filipijnen en Indonesië contant geld of vouchers aan in ruil voor het afval dat ze inzamelen, dat vervolgens wordt gerecycled tot producten. 

Leverbaar vanaf €3.53


 
Trendy en duurzame BPA-vrije drinkfles
Deze super trendy drinkfles dankt zijn populariteit aan het stevig vlek- en geur resistent BPA-vrije materiaal. De fles is een enkelwandige drinkfles. De inhoud bedraagt 650 ml.

Leverbaar vanaf €4.43

Drinkfles met een dop als beker
Deze handige fles heeft een inhoud van 700 ml. en is gemaakt van Tritan. De dop is te gebruiken als bekertje, ideaal voor onderweg, op werk, op school maar natuurlijk ook op het strand of in het park.

Leverbaar vanaf €2.56

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Vraag aan onze medewerkers een op maat gemaakte offerte zodat u het exacte prijsplaatje heeft. 
Facebook
Twitter
Link
Website
Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar:


Prijzen zijn exclusief bedrukking, verzending (tenzij anders vermeld) en BTW.

Prijzen onder voorbehoud van druk- en zetfouten
Copyright © 2018 Main Sales, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich via mainsales.nl heeft aangemeld.

Ons adres is:
Main Sales Europe B.V.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Nederland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0