Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Main Sales Europe Nieuwbrief

-->
 
Kerstpakketten uit alle windstreken 
 
Wij zorgen voor een passend kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Mail nu voor een afspraak voor een bezoek aan ons Kerstpakketten Festival in oktober!

Wij hebben een selectie kerstpakketten gepresenteerd in deze nieuwsbrief. In onze showroom hebben wij ook een groot aantal pakketten gepresenteerd, zodat u zelf kunt kijken welk kerstpakket of eindejaarsgeschenk het best zou passen. Naar wens kunnen we ook gepersonaliseerde producten toevoegen aan het pakket.

Uiteraard kunnen wij u ontzorgen door te zorgen dat ieder pakket bij het juiste adres afgeleverd wordt. Wij zorgen dus voor de fulfilment. Hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.
Geen gedoe, zo geregeld. 
KERSTPAKKET PASTA VOOR JOU
Proef Toscane thuis of waan u aan de Amalfi-kust met dit Italiaans getinte kerstpakket. In dit pakket zitten de ingrediënten om een heerlijke pasta te bereiden, welke je vervolgens kunt opdienen op het bijgeleverde pastabord.

Leverbaar vanaf €25,-

KERSTPAKKET SURINAAMS LEKKER
Een heerlijk Surinaams georiënteerd pakket. Met o.a. een wokpan, een houten lepelset en het kookboek van topchef Soenil zit er natuurlijk bij. Verder een variatie van bekend ingrediënten zoals rijst, rode curry, statesaus, gedroogde banaan, toast en zoete aardappel. Twee flessen Thais bier een een mouserende brut wijn completeren het cadeau.

Leverbaar vanaf €65,-

KERSTPAKKET HAPPY JUL!
Dit sfeervolle kerstpakket met Scandinavische uitstraling bevat een metalen design kerstboom, welke u zelf kunt versieren met bijgeleverde LED verlichting en is tevens te gebruiken als kaarthouder. In de bijgevoegde flyer vindt u een upcycle tip voor de mini bouchees en kersthangers om zelf te maken. Met drinken en zoutjes voor het hele gezin. Gezelligheid kent zo helemaal geen tijd.

Leverbaar vanaf €37,50

KERSTPAKKET TAPAS COMPANY
Met dit Tapas pakket trakteer je de gasten op diverse verfijnde tapashapjes. Presenteer alle lekkernijen op de luxe bamboe tapasplank, van kaas tot Fuet worst, van olijven tot pinda’s, van dippers tot dipsauzen en nog heel veel meer bijzonder lekkere hapjes. Ook de rode Spaanse wijn zal zich niet onbetuigd laten. Zo worden de donkere dagen zeker zonniger!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
Vraag aan onze medewerkers een op maat gemaakte offerte zodat u het exacte prijsplaatje heeft. 
Facebook
Twitter
Link
Website
Heeft u vragen? Ons team staat voor u klaar:


Prijzen zijn exclusief bedrukking, verzending (tenzij anders vermeld) en BTW.

Prijzen onder voorbehoud van druk- en zetfouten

-->
Copyright © 2018 Main Sales, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich via mainsales.nl heeft aangemeld.

Ons adres is:
Main Sales Europe B.V.
Hoefsmid 10
2631 RH Nootdorp
Nederland

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


-->
ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0