Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Over ons

Over Main Sales

Wij leveren aan bedrijven, instellingen en overheden door heel Europa.
Main Sales is een groothandel in (on)bedrukte relatiegeschenken, promotietextiel en bedrijfskleding. Ons team is snel en vakkundig. We zijn een betrouwbare partij met meer dan 30 jaar ervaring en IS0 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.

Geen gedoe, zo geregeld!

We denken graag mee en ontzorgen
U wilt een geschenk weggeven aan uw relaties en-/of medewerkers, maar u heeft het natuurlijk al druk genoeg met andere werkzaamheden. Voor ons is dat geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee en zorgen dat u hier zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

Vacature Online Marketeer

Wij zoeken nieuwe collega's!
Main Sales Europe B.V. is een groothandel in relatiegeschenken, promotionele artikelen, promotietextiel en gadgets in de meest brede zin van het woord. Met name via de website wordt een groot en breed assortiment artikelen aangeboden die worden gepersonaliseerd met een bedrukking.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Een offerte aanvragen is eenvoudig en verplicht u tot niets.

Levertijd, verzendkosten en spoed

Onze levertijden en verzendkosten zijn per bestelling verschillend. Vraag daarom altijd per product wat de levertijd is. Uiteraard is de leverdatum en het afleveradres altijd in overleg met de klant.

Centrale en decentrale verzending door Main Sales

Wij kunnen u ontzorgen door de artikelen decentraal te versturen naar medewerkers en relaties
Op dit moment werken veel mensen vanuit huis en is het voor de gever van de geschenken niet altijd mogelijk om de geschenken bij de juiste personen te krijgen. Of het er is simpelweg geen tijd voor. Main Sales kan u daarom ontzorgen door de pakketten decentraal te verzenden naar de door u opgegeven adressen. Zo komen alle geschenken bij je juiste personen terecht!

Main Sales is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

Alle processen worden op regelmatige basis geauditeerd
Naast de ISO 9001-2015 certificering welke de kwaliteit van de organisatie waarborgt mogen wij we nu ook ISO 14001-2015 certificering hieraan toevoegen. De ISO 14001-2015 waarborgt het verbeteren van milieuprestaties bij een duurzame en gecontroleerde groei van de organisatie.

Voorraadbeheer en fulfilment mogelijkheden

Combineer schaalvoordelen met uniforme uitstraling
Voor grote organisaties met veel verschillende promotieartikelen kan het een dagtaak zijn om de voorraden ervan bij te houden, de juiste producten op tijd te versturen en om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Main Sales Europe kan elke organisatie ontzorgen door dit hele beheer op zich te nemen en de producten aan te bieden in een op maat gemaakte promoshop.

Missie en Visie

Onze kernwaarden
Het aanbieden van een zo’n breed, maar gericht mogelijk assortiment, waarbij de klant gegarandeerd is van de beste condities, zoals prijs, kwaliteit en duurzaamheid.

De voordelen van Main Sales

Belangrijke speerpunten van ons bedrijf op een rij.
Waarschijnlijk is het helemaal niet meer nodig, maar voor wie ons niet kent willen wij hier toch een aantal belangrijke speerpunten van ons bedrijf op een rij zetten. Als groothandel in relatiegeschenken, premiums, promotietextiel en give-aways is Main Sales niet alleen een verkopende partij, maar bestaat een groot deel van onze dienstverlening uit adviseren van onze klant.
Getoond 1 tot 10 van 11. Er zijn meer pagina's.
ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0