Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Voorraadbeheer en fulfilment mogelijkheden

Combineer schaalvoordelen met uniforme uitstraling
Voor grote organisaties met veel verschillende promotieartikelen kan het een dagtaak zijn om de voorraden ervan bij te houden, de juiste producten op tijd te versturen en om nieuwe producten toe te voegen aan het assortiment. Main Sales Europe kan elke organisatie ontzorgen door dit hele beheer op zich te nemen en de producten aan te bieden in een op maat gemaakte promoshop.
Lees verder…

Geen gedoe, zo geregeld!

Wij ontzorgen u graag bij het aankopen van relatiegeschenken en promotioneel textiel
U wilt een geschenk weggeven aan uw relaties en-/of medewerkers, maar u heeft het natuurlijk al druk genoeg met andere werkzaamheden. Voor ons is dat geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee en zorgen dat u hier zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.
Lees verder…

Het TÜV Geprüfte Sicherheit keurmerk

Een veilige powerbank met een TÜV keurmerk
Wat is een TÜV Geprüfte Sicherheit keurmerk? TÜV staat voor Technischer Überwachungsverein (Technische keuringsingsinstantie). TÜV Rheinlands is al sinds 1872 een integer bedrijf dat keurmerken voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid toekent.
Lees verder…

Main Sales ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

Alle processen worden op regelmatige basis geauditeerd
Naast de ISO 9001-2015 certificering welke de kwaliteit van de organisatie waarborgt mogen wij we nu ook ISO 14001-2015 certificering hieraan toevoegen. De ISO 14001-2015 waarborgt het verbeteren van milieuprestaties bij een duurzame en gecontroleerde groei van de organisatie.
Lees meer..

XD Apparel Materialen met een kleine carbon footprint

Het gerecyclde polyester voor de stof en voering wordt gemaakt uit petflessen en geldt momenteel als meest duurzame vezel voor hoogwaardige outerwear. De aria-isolatie van Thermore voelt even zacht aan als natuurlijke dons en biedt een betere warmte-gewichtverhouding.
Lees verder..

Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl.

Lees onze uitleg over lasergraveren, bedrukken, borduren en andere manieren om geschenken en promotieartikelen te voorzien van logo, huisstijl of ander ontwerp. Wij adviseren u graag.
Lees verder…

Wat houdt BPA-vrij in?

We zien het steeds vaker voorbij komen, plastic promotieartikelen of relatiegeschenken met het label BPA-vrij. De gehele scheikundige uitleg zullen we u onthouden, maar BPA is een afkorting van Bisfenol A.

Lees verder…

Hoe werken thermos- dubbelwandige en vacuüm flessen?

Bij thermosflessen wordt vaak aangegeven dat ze dubbelwandig zijn, uw dranken warm houden en 'vacuüm geïsoleerd' zijn. Dat klinkt voor velen van ons interessant, maar slechts weinigen weten wat het nu inhoudt. Is het een marketingterm of maakt dat 'vacuüm' bij thermos- en isoleerbekers daadwerkelijk een verschil? Een korte uitleg:
Lees verder…

Kerstpakketten, waar beginnen we?

Elk jaar is het weer een hele opgave voor diegene die belast zijn met het bestellen van de Kerstpakketen of eindejaarsgeschenken. Er wordt rondgekeken, lijstjes worden gemaakt en de markt wordt verkend.

Er is een opdracht en je hebt de volgende informatie: Aantal medewerkers, budget en in sommige gevallen de belangrijkste waarden van uw organisatie waarmee uw kerstpakket bij voorkeur een link heeft. Wat volgt is een lange zoektocht bij verschillende aanbieders en aan het einde van de dag is er nog steeds maar weinig zinvols gevonden.
Lees verder…

Case 1: Kika's custom made badeendjes

Als vaste partner voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) produceerde Main Sales special badeendjes in oranje en paarse KiKa-kleuren. De badeendjes zijn speciaal ontworpen en geproduceerd. Daarnaast zijn er ook een aantal speciale extra grote ‘moeder’ badeenden geleverd.
Lees verder…
Getoond 1 tot 10 van 28. Er zijn meer pagina's.

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0