Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Artikelen 13

Pakketten voor bij uw (online) nieuwjaarsborrels 

Nieuwjaarsborrels zullen er aankomend jaar anders uitzien.
Veel nieuwjaarsrecepties zullen online plaatsvinden. Denk aan een gezamenlijke (online) pubquiz, online borrels via zoom of via andere kanalen. Hoe leuk is het dan als u uw medewerkers en-/of relaties iets toestuurt waar iedereen op hetzelfde moment van kan genieten tijdens de online nieuwjaarswensen.

Wij kunnen borrelpakketten leveren met zowel alcoholische dranken als non-alcholische dranken. Borrelpakketten voor 1 persoon, 2 personen of meerdere personen. 

Wij hebben een aantal mooie pakketten samengesteld. Sommige passen door de brievenbus en andere kunnen wij per pakketlevering verzenden naar iedere medewerker of relatie. Hou binding met je klanten en relaties door ze een mooi pakket of geschenk te geven!

Ook is het mogelijk dat wij voor u speciaal custom-made pakketten samenstellen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Main Sales is specialist in het samenstellen en leveren van nieuwjaarspakketten voor uw medewerkers en relaties. Wij kunnen deze pakketten geheel naar uw wens samenstellen en zowel centraal als decentraal voor u verzenden naar medewerkers en-/of relaties. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Uiteraard kunnen wij u ontzorgen door te zorgen dat ieder geschenk bij het juiste adres afgeleverd wordt. Wij zorgen dus voor de fulfilment. Hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Geen gedoe, zo geregeld. 

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0