Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
HomeEcoDuurzaam89 Artikelen
Groente- fruitzakje herbruikbaar

Groente- fruitzakje herbruikbaar

Deze duurzame voedselzak is herbruikbaar en ideaal voor groente en fruit.
Vanaf
1 20
Americano® Eco 350 ml gerecyclede drinkbeker

Americano® Eco 350 ml gerecyclede drinkbeker

Dubbelwandige, geïsoleerde beker met draaideksel, de drinkbeker is gemaakt van 100% gerecycled PP-kunststof en het deksel is gemaakt van voedselveilig PP-kunststof.
Vanaf
4 25
Mok Geneve

Mok Geneve

Vanaf
2 14
Bag To Nature plant je eigen kruiden/groenten

Bag To Nature plant je eigen kruiden/groenten

Deze 'Bag To Nature' is een eenvoudig organisch, Skal-gecertificeerd teeltsysteem en kan worden gebruikt om kruiden en groenten thuis te kweken.
Vanaf
2 80
rPET Paraplu

rPET Paraplu

Vanaf
5 95
Getoond 1 tot 21 van 89. Er zijn meer pagina's.

Duurzame Relatiegeschenken

U bent ongetwijfeld bekend met relatiegeschenken, of heeft er al eens een mogen ontvangen. Het aanbod is tegenwoordig zo ruim dat bedrijven hun productkeuze nauwkeurig dienen af te wegen. Veelal weerspiegelt het geschenk de markt of visie van het bedrijf, en vaak proberen bedrijven een cadeau te kiezen dat refereert aan hun bedrijfsvoering. Welke mogelijkheden zijn er voor u om zich te onderscheiden op dit vlak?

Allereerst is het belangrijk om op te merken dat veel cadeaus niet altijd van nut zijn. Bedrijven kiezen een relatiegeschenk dat makkelijk en goedkoop te vervaardigen is, terwijl de persoon die het in ontvangst neemt het in veel gevallen, direct of in een later stadium, weg zal gooien. Dit zorgt ervoor dat het cadeau niet alleen zijn doel niet dient (merkbekendheid, of retentie van klanten) maar ook dat mensen met een negatieve blik naar uw bedrijf zullen kijken. Er wordt geld uitgegeven aan het vervaardigen van producten die nooit gebruikt worden en bovendien erg slecht zijn voor het milieu.

Daarom is er nu een belangrijke nieuwe trend ontstaan: duurzame relatiegeschenken. Deze geschenken zijn wel van nut voor de ontvanger en zijn daarnaast ook nog eens vervaardigd uit natuurlijke materialen. Zodra de consument zich bewust is van de hoge mate van duurzaamheid zal dit bovendien een positieve boost geven aan de sustainability van het bedrijf. Men is niet langer uit op het verdienen van geld en het simpel veroveren van de markt. Duurzaamheid is een thema dat al langer een belangrijke rol speelt in de keuze voor producten en bedrijven.

Een foutieve veronderstelling is dat deze geschenken vanzelfsprekend een hogere prijs hebben. Echter, het tegendeel is waar. Naast dat het voor u als bedrijf meer oplevert, kosten deze producten net zoveel als, zo niet minder dan niet-duurzame relatiegeschenken. Het is tegenwoordig mogelijk om vrijwel ieder product te vervaardigen uit natuurlijke materialen. Denk dan ook bij uw volgende relatiegeschenk een keer extra na voordat u het makkelijkste of goedkoopste product aanschaft. Vaak bestaat er al een duurzame variant die u op korte en lange termijn veel geld zal besparen.

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0