Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Artikelen 86
_MG_4912.jpg

Bamboe sokken

Vanaf
5 73
Bio-Icescraper-920613.png

Bio ijskrabber

Vanaf
0 90
Eco Potlodenerui 2127.jpg

ECO potlodenetui

Vanaf
1 02
MO8368 Plunjezak.jpg

Plunjetas goedkoop

Vanaf
3 27
Item_P323.113_1.jpg

Ginkgo solar boom

Vanaf
53 69
p324050_3.jpg

2200 mAh powerbank

Vanaf
2 72
xd_P269130_2.jpg

Douchecoach

Vanaf
0 89
KC2937_40.jpg

Houten jojo

Vanaf
0 29
Kinexus Clip.jpg

Clips met bedrukking

Vanaf
168 00
Schermafbeelding 2020-03-02 om 16.12.06.png

Wegwerp poncho

Vanaf
0 38
xd_P610329_1.jpg

Bamboe balpen

Vanaf
0 61

Duurzame Relatiegeschenken

U bent ongetwijfeld bekend met relatiegeschenken, of heeft er al eens een mogen ontvangen. Het aanbod is tegenwoordig zo ruim dat bedrijven hun productkeuze nauwkeurig dienen af te wegen. Veelal weerspiegelt het geschenk de markt of visie van het bedrijf, en vaak proberen bedrijven een cadeau te kiezen dat refereert aan hun bedrijfsvoering. Welke mogelijkheden zijn er voor u om zich te onderscheiden op dit vlak?

Allereerst is het belangrijk om op te merken dat veel cadeaus niet altijd van nut zijn. Bedrijven kiezen een relatiegeschenk dat makkelijk en goedkoop te vervaardigen is, terwijl de persoon die het in ontvangst neemt het in veel gevallen, direct of in een later stadium, weg zal gooien. Dit zorgt ervoor dat het cadeau niet alleen zijn doel niet dient (merkbekendheid, of retentie van klanten) maar ook dat mensen met een negatieve blik naar uw bedrijf zullen kijken. Er wordt geld uitgegeven aan het vervaardigen van producten die nooit gebruikt worden en bovendien erg slecht zijn voor het milieu.

Daarom is er nu een belangrijke nieuwe trend ontstaan: duurzame relatiegeschenken. Deze geschenken zijn wel van nut voor de ontvanger en zijn daarnaast ook nog eens vervaardigd uit natuurlijke materialen. Zodra de consument zich bewust is van de hoge mate van duurzaamheid zal dit bovendien een positieve boost geven aan de sustainability van het bedrijf. Men is niet langer uit op het verdienen van geld en het simpel veroveren van de markt. Duurzaamheid is een thema dat al langer een belangrijke rol speelt in de keuze voor producten en bedrijven.

Een foutieve veronderstelling is dat deze geschenken vanzelfsprekend een hogere prijs hebben. Echter, het tegendeel is waar. Naast dat het voor u als bedrijf meer oplevert, kosten deze producten net zoveel als, zo niet minder dan niet-duurzame relatiegeschenken. Het is tegenwoordig mogelijk om vrijwel ieder product te vervaardigen uit natuurlijke materialen. Denk dan ook bij uw volgende relatiegeschenk een keer extra na voordat u het makkelijkste of goedkoopste product aanschaft. Vaak bestaat er al een duurzame variant die u op korte en lange termijn veel geld zal besparen.

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0