Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Speciale oplossingen voor uw branche? Bekijk de mogelijkheden van Main Sales en neem contact op.

Main Sales levert sinds 2004 (werk)kleding en geschenken uit aan verschillende doelgroepen. Door het werkzaam zijn in verschillende sectoren heeft Main Sales een breed scala aan klanten en daardoor een hoop kennis in huis. Dit heeft als voordeel dat Main Sales als geen ander weet welk geschenk of welk kledingstuk geschikt is voor de betreffende doelgroep. 

De branches bestaan uit hogescholen tot high-tech beursgenoteerde bedrijven en alles daar tussenin. Ook ziet Main Sales vaak dat de geschenken niet enkel voor de Nederlandse relaties zijn, maar ook voor de buitenlandse relaties. Main Sales houdt hier dan ook zorgvuldig rekening mee wanneer dit het geval is. Door rekening te houden met verschillende culturen binnen de doelgroep zal het geschenk voor iedereen een groot succes zijn.
 

De branches:

Zit u in een andere branche dan bovenstaand omschreven en zou u graag willen zien dat ook hiervoor een aparte sectie wordt aangemaakt? Stuur dan een mailtje naar info@mainsales.nl 
 

Bedrukt of onbedrukt

Wanneer u kiest voor een bedrukt geschenk kijken wij samen met u wat hiervoor de beste techniek is. Doordat er verschillende druktechnieken zijn en voor ieder product een andere techniek gewenst is, is het belangrijk dat hiervoor de juiste keuze wordt gemaakt. Dit kan het verschil maken in de duurzaamheid van de bedrukking. Lees hier meer over verschillende druktechnieken. Uiteraard is het ook mogelijk een artikel onbedrukt geleverd te krijgen.

 

Een speciaal ontwikkeld geschenk voor uw relaties?

Main Sales heeft veel ervaring met custom-made geschenken ontwikkelen voor iedere doelgroep. Iets weggeven wat nog niemand heeft klinkt misschien ingewikkeld, maar dit hoeft absoluut niet het geval te zijn. Wij kunnen daar met u over meedenken en zorgen dat uw idee ontwikkeld wordt tot een echt product. Zo bent u verzekerd van originaliteit. Lees hier meer over custom-made geschenken ontwikkelen samen met Main Sales.
 

Decentrale verzending is ook mogelijk

Main Sales kan u ontzorgen door te zorgen dat ieder geschenk bij het juiste adres afgeleverd wordt, zogenoemd een decentrale verzending. Wij zorgen dus voor de fulfilment zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. 
 

Extra redenen om bij Main Sales te bestellen

  • Main Sales denkt altijd mee met de klant, lees er hier meer over.
  • U kunt binnen een dag al een offerte ontvangen.
  • In Maart 2015 heeft Main Sales Europe B.V. de ISO9001 certificering behaald. Een direct bewijs dat Main Sales staat voor kwaliteit.
     

Wacht niet langer!

Beloon uw team of relaties met mooie bedrukte bedrijfskleding of een geschenk. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan per mail of bel ons op: 015 – 310 5758.

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0