Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Bucket hat verkrijgbaar in 10 kleuren

Bucket hat verkrijgbaar in 10 kleuren

Deze vissershoed is van katoen en in veel kleuren leverbaar.
Vanaf
1 09
Sun Ray regenboogzonnebril - Regenboogkleuren

Sun Ray regenboogzonnebril - Regenboogkleuren

Deze Sun Ray retrozonnebril met doorschijnend montuur en afwerking in trendy regenboogkleuren voldoet aan EN ISO 12312-1 en UV-400, glazen zijn van klasse 3.
Vanaf
2 11
Trilby hoed in 9 kleuren leverbaar

Trilby hoed in 9 kleuren leverbaar

Deze promo Trilby hoed wordt ook vaak Maffiahoedje of het Michael Jackson hoedje, Andre Hazes hoedje of gangster hoed genoemd.
Vanaf
1 37
Getoond 1 tot 21 van 54. Er zijn meer pagina's.

Evenement Organiseren

Organiseert u binnenkort een evenement of doet u dit regelmatig in opdracht van een bureau, merk of bedrijf? Dan weet u waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk het is om de merchandise in orde te hebben. Evenementen zoals festivals en bedrijfsfeesten trekken vaak vele bezoekers onder wie zowel huidige als toekomstige en potentiële klanten. Het is daarom dan ook van belang om te zorgen dat zij zich bewust zijn van de organisatie en u zelfs na het event in het hoofd van de bezoeker blijft hangen. 

Waar men vroeger vaak koos voor een pen of ander simpel cadeau om aan bezoekers uit te delen, is de markt voor deze weggevertjes en gadgets enorm gegroeid. Inmiddels is het een middel geworden om extra aandacht te trekken voor uw bedrijf of evenement. Hoe toepasselijker en origineler het cadeau, hoe groter de kans dat men dit cadeau zal bewaren en in de toekomst nog eens zal terugdenken aan het evenement. 

Maar hoe zorgt u nu dat u de ideale gadget of weggever bedenkt om aan uw publiek uit te delen?

Het is van belang om goed voor ogen te hebben uit wat voor soort personen de doelgroep bestaat en wat u wilt bereiken met uw evenement. Indien het als doel heeft om meer aandacht te trekken voor uw merk, zorg dan dat u kiest voor een geschenk waarop u duidelijk door middel van de kleur en het logo laat zien wat uw merk is en waar het voor staat. Heeft u als doel om te zorgen dat uw bezoekers later nog eens terugkomen of terugdenken aan het evenement? Kies dan voor een geschenk dat men dagelijks of wekelijks kan gebruiken. In de zomer kunt u denken aan zonnebrillen en in de winter aan een muts. 

Zorg daarnaast dat het geschenk een link vormt met het evenement. Indien het een evenement betreft waar innovatie en techniek centraal staan, zorg dan dat u een innovatieve gadget kiest die gebruikmaakt van een techniek die mensen bijvoorbeeld nog niet kennen. Denk aan draadloze opladers en cadeaus die gebruikmaken van bluetoothverbindingen.

Mocht u in de toekomst een evenement organiseren zorg dan dat u deze elementen meeneemt in de organisatie en haal het meeste uit uw festival of event! Main Sales levert vaker aan festivals, lees hieralles over deze samenwerkingen.
 

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0