Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Brievenbusdoosje Borrelbrood Focaccia

Brievenbusdoosje Borrelbrood Focaccia

Winkelprijs €10,95
Met deze focaccia broodmix maak je heerlijk borrelbrood, met de bijgeleverde groenten en rozemarijn maak je het helemaal af.

Brievenbusdoosje Borrelbrood FocacciaBrievenbusdoosje Borrelbrood Focaccia
Met deze focaccia broodmix maak je heerlijk borrelbrood, met de bijgeleverde groenten en rozemarijn maak je het helemaal af.

Deze focaccia zet je in een handomdraai op tafel!
Week de mix van paprika, tomaat, olijf, kappertjes en rozemarijn vijf minuutjes in een laagje water. Leg het op het deeg, maak er een kunstwerkje van en bak jouw focaccia af. Eenmaal klaar, weet je niet wat je ziet. Én proeft! Pure kunst!

Maak impact!
De tomaten en paprika in deze mix zijn trouwens gered van verspilling. Ze waren te groot of te klein voor de supermarkt. Bij Pineut kennen we geen buitenbeentjes, maar erkennen deze groenten als pure smaakmakers.

Bereidingswijze:

  1. Voeg 240 ml water toe aan de broodmix. Kneed het geheel met de hand of keukenmachine minimaal 10 minuten tot een gladde deegbal, die niet meer plakt.
  2. Vet de buitenkant van de deegbal in met 10 ml olijfolie. Maak een mooie bol van het deeg en leg dit in een schaal met een theedoek erover. Laat het deeg 40 minuten rijzen op kamertemperatuur.
  3. Leg bakpapier op de bakplaat. Plaats het deeg op de bakplaat en breng het in vorm, ongeveer 2 cm dik. Smeer het deeg in met de overige olijfolie en prik met de toppen van je vingers flink wat gaatjes in het deeg.
  4. Laat wederom rijzen, nu 45 minuten op kamertemperatuur.
  5. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  6. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak het deeg 20–30 minuten (baktijden zijn richtlijnen en kunnen per type oven variëren).

Tip
Lekker met een topping van bijvoorbeeld grof zeezout, olijven, tomaten of kaas. Voeg de topping toe, en bak het brood vervolgens af!

 

Afmetingen doosje: ca. 19 x 24 x 2 cm.


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0