Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Tas gemaakt van gerecycled promotiemateriaal

Wauw! Deze tas is gemaakt van overgebleven stof, zoals oude vlaggen of spandoeken. Beat the Bag geeft oud promotiemateriaal een tweede leven. Door deze tas te gebruiken, vermindert u afval, helpt u mensen werk te vinden en hoeft u nooit meer een plastic tas in een winkel te kopen. Een mooi geschenk voor relaties en-/of medewerkers. Wij kunnen uw logo en-/of tekst bedrukken tegen een meerprijs. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Vanaf prijs gebaseerd op boodschappentas model.
Artikelnummer Beat-the-bag
Merk Main Sales

Formaten
• Rugzak
• Opvouwbare tas
• Conferentietas
• Canvas boodschappentas

Voordelen:

  1. Een tas met een verhaal
  2. 100% upcycled
  3. 100% handgemaakt
  4. 100% Nederlands

Verkrijgbare kleuren: Wit of zwart materiaal. De voorkant van het materiaal wordt altijd bedrukt (aangezien het oud bannermateriaal is). Het is mogelijk om de banner op de binnenkant van de tas te laten bedrukken (dus de buitenkant is effen wit of zwart met uw logo) of om de banner aan de buitenkant te laten bedrukken.

 

Van eigen bannermateriaal tassen laten maken:

Het is ook mogelijk om je eigen bannermateriaal te gebruiken, je eigen stand / evenement promotiedoek> zie onderstaande informatie over PIXI campagne.

PIXI-CAMPAGNE
Met behulp van onze PIXI-software is het voor mensen mogelijk om een ??specifieke ‘pixel’ van een canvas te kiezen. Deze pixel kan vervolgens worden gebruikt om speciaal voor die persoon een tas te maken. Een PIXI-campagne is zeer geschikt voor speciale doeken op zeer zichtbare locaties of bij evenementen. Geïnteresseerd in PIXI? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Certficaat: Beat the Bag kan een persoonlijk certificaat afgeven waarin staat dat uw overgebleven materialen worden hergebruikt - deze service kost € 75. In uw duurzaamheidsverslag kunt u vervolgens aantonen dat Beat the Bag uw afvalstoffen een tweede leven heeft gegeven. De cijfers op het certificaat laten zien hoeveel materiaal er is hergebruikt, hoeveel plastic is bespaard en hoeveel werkgelegenheid er dankzij uw organisatie is ontstaan.

 

Onze prijzen zijn indicatief, vraag altijd een vrijblijvende offerte aan.

Vanaf
9 .75
Excl. BTW
Tas gemaakt van gerecycled promotiemateriaal Tas gemaakt van gerecycled promotiemateriaal Tas gemaakt van gerecycled promotiemateriaal Tas gemaakt van gerecycled promotiemateriaal Tas gemaakt van gerecycled promotiemateriaal Tas gemaakt van gerecycled promotiemateriaal Tas gemaakt van gerecycled promotiemateriaal

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0