Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Giftset door jou zelf gecreëerd

Giftset door jou zelf gecreëerd

Geheel in uw eigen huisstijl
Een mooi geschenk voor uw medewerkers, beursbezoekers, deelnemers van de vergadering of ieder ander wie u welkom wilt heten of een blijk van waardering wilt geven.
Minimale besteleenheid: 25
Vanaf
33 59
Excl. BTW

Artikelnummer
P992.070

Giftset door jou zelf gecreëerdGiftset door jou zelf gecreëerd
Een mooi geschenk voor uw medewerkers, beursbezoekers, deelnemers van de vergadering of ieder ander wie u welkom wilt heten of een blijk van waardering wilt geven.
Deze box is geheel naar uw huisstijl te maken en zelf door u samen te stellen. Wij kunnen deze zowel centraal als decentraal verzenden. Ook kunnen de artikelen in de box voorzien worden van uw logo maar ook van een persoonlijke naam van de persoon aan wie u het gaat geven. Vraag onze medewerkers naar alle mogelijkheden.

Op de afbeelding is een box te zien met enkele artikelen erin zoals wij dit kunnen aanbieden. Dit is slechts één van de mogelijkheden binnen het Create your own Gift set concept.

 

Inhoud:

  1. P436.493 met een 360o digital round print met individuele naamprint ( Vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen fles)
  2. P329.343 met 5-kleurendruk ( Draadloze bamboe 3W speaker met sfeerlicht)
  3. P911.801 met lasergravering ( Kurkentrekker tweetraps Eon)
    Elk van de items met een customised giftbox sleeve. Items worden vergezeld van gepersonaliseerde brief en een compliments card. Het geheel is verpakt in een customised verzenddoos met de mogelijkheid voor thuisbezorging per doos (decentrale verzending). Deze artikelen zijn slechts als voorbeeld. 

Uiteraard is het mogelijk om andere gepersonaliseerde artikelen te kiezen, wij denken heel graag met u mee, bel of mail ons voor brijblijvend advies.

 

 

 


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0