Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Walter Waste Dock - Gemaakt van gerecycled wegwerp bestek

Wauw! Deze draadloze telefoonlader is gemaakt van gerecycled wegwerp bestek. Zo krijgt het wegwerp bestek welke vaak wordt gebruikt op feestjes of beurzen een tweede leven. Wij kunnen deze draadloze oplader bedrukken tegen een meerprijs met uw logo. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Artikelnummer Walter-cutlery
Merk Main Sales

Materiaal: Gemaakt van wegwerp bestek

Afmeting: Ca 180 x 90 x 15 mm.

Kleur: Zie afbeelding

Gewicht: ca. 600 gr.
 

Decoratie opties:

  • Tampondruk

Onze prijzen zijn indicatief, vraag altijd een vrijblijvende offerte aan.

Hoe wordt deze Walter draadloze oplader gemaakt?
 

  • Stap 1: Recycling van afvalproducten.

Het proces begint met het inzamelen en demonteren van afvalproducten. Daarna worden de kunststof onderdelen gesorteerd op type en kleur. Vervolgens wordt het plastic schoongemaakt en versnipperd. Het eindresultaat van deze stap zijn de kleine plastic deeltjes.

  • Stap 2: Panelen maken van gerecycled materiaal.

Het gerecyclede plastic wordt voorzichtig op een vlak bed gegoten. Als er genoeg materiaal op het bed ligt, wordt het gesloten met een zware bovenkant en gaat het in een gigantische hete pers. Het plastic smelt en na afkoeling ontstaat een paneel. Doordat het gerecyclede plastic met de hand wordt gegoten, heeft elk Waste Dock zijn eigen unieke patroon.

  •  Stap 3: CNC-dokken van panelen.

De dokken worden gefreesd uit de gerecyclede plastic panelen door een computergestuurde freesmachine. Deze machine heeft snel roterende scharen om de dokken uit te snijden.

  •  Stap 4: Monteren en verpakken

 De laatste stap is het merken van de docks en deze te monteren met oplader en kabel. Voor het inpakken worden alle docks getest om er zeker van te zijn dat ze uw telefoon perfect draadloos opladen. Nu zijn ze klaar voor hun tweede leven!

Vanaf
25 .35
Excl. BTW
Walter Waste Dock - Gemaakt van gerecycled wegwerp bestek Walter Waste Dock - Gemaakt van gerecycled wegwerp bestek Walter Waste Dock - Gemaakt van gerecycled wegwerp bestek Walter Waste Dock - Gemaakt van gerecycled wegwerp bestek

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0