Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Herbruikbaar mondkapje van gerecycled PET materiaal

All over te bedrukken met eigen full colour ontwerp
Dit gezichtsmasker is gemaakt van gerecycled PET-microvezelmateriaal En kan ook nog full colour en all-over bedrukt kan worden. Dit voordelige herbruikbare mondkapje kan snel geleverd worden. Een mooie manier om uw relaties en-/of medewerkers te beschermen en tegelijkertijd uw merk/bedrijf te promoten. Dit item is niet bedoeld als medisch mondkapje, alleen voor persoonlijk gebruik. Wasbaar tot 60 C.Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Artikelnummer facemask-PET
Merk Main Sales

Met dit RPET-gezichtsmasker steunt u Plastic Bank: een sociale onderneming met het hoofdkantoor in Canada die tot doel heeft plastic afval uit onze oceanen op te ruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen biedt voor verarmde gemeenschappen. Plastic Bank biedt inwoners van Haïti, de Filipijnen en Indonesië contant geld of vouchers aan in ruil voor het afval dat ze inzamelen, dat vervolgens wordt gerecycled tot producten. Het merk staat bekend als Social Plastic®. 

Certification:  OEKO TEX , REACH.

Materiaal: 70% recycled PET (polyester) + 30 % polyamide (nylon). 250 gsm.

Maat: 17 x 12 cm.

Kleur: Standaard wit met zwarte elastieke bandjes.

 

Onze prijzen zijn indicatief, vraag altijd een vrijblijvende offerte aan

 

 

Vanaf
2 .09
Excl. BTW
Herbruikbaar mondkapje van gerecycled PET materiaal Herbruikbaar mondkapje van gerecycled PET materiaal Herbruikbaar mondkapje van gerecycled PET materiaal Herbruikbaar mondkapje van gerecycled PET materiaal Herbruikbaar mondkapje van gerecycled PET materiaal

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0