Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Spaarvarkentje van gerecyclede PET flessen

Past door de brievenbus!
Dit schattige kleine Woodlane-varkentje was vroeger een plastic waterfles, maar is nu de ideale opslag voor al je losse kleingeld. Het varkentje is gemaakt van gerecyclede PET flessen. Onderaan is een klittenbandsluiting toegevoegd, dus het is mogelijk om het geld eruit te halen en naar de bank te brengen wanneer RPET Piggy volledig gevuld is met je spaargeld. En omdat het vilt is gemaakt van gerecycled plastic, beschermt het onze oceanen en voorkomt het dat plastic afval ook op de vuilstort belandt. Verkrijgbaar in veel standaard gerecyclede viltkleuren en vanaf 2.500 stuks, ook in aangepaste kleur. Wij kunnen dit artikel bedrukken tegen een meerprijs. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.
Artikelnummer PIG-RPET
Merk Main Sales

Materiaal: 100% certified Recycled PET felt.

Afmeting: 23 cm (lengte) x 13 cm (hoogte) x 6 cm (dikte). Maar wordt plat geleverd zodat deze door de brievenbus past (ca. 1,5 cm dikte)

Gewicht: ca. 30 gr.

Kleur: verschillende kleuren (zie afbeelding), vanaf 2.500 stuks in eigen kleur leverbaar.
 

Decoratie opties:

  • in overleg

Onze prijzen zijn indicatief, vraag altijd een vrijblijvende offerte aan.

Vanaf
4 .74
Excl. BTW
Spaarvarkentje van gerecyclede PET flessen Spaarvarkentje van gerecyclede PET flessen Spaarvarkentje van gerecyclede PET flessen Spaarvarkentje van gerecyclede PET flessen Spaarvarkentje van gerecyclede PET flessen Spaarvarkentje van gerecyclede PET flessen Spaarvarkentje van gerecyclede PET flessen Spaarvarkentje van gerecyclede PET flessen

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0