Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Draadloze powerbank 8.000 mAh

Draadloze powerbank 8.000 mAh

Deze draadloze 8000 mAh powerbank is een handige lader voor noodgevallen, u kunt uw digitaletelefoon of apparaat laden waar en wanneer u wilt.
Vanaf
17 78
Excl. BTW

Artikelnummer
MO9238
Merk
Collecties

Draadloze powerbank 8.000 mAhDraadloze powerbank 8.000 mAhDraadloze powerbank 8.000 mAhDraadloze powerbank 8.000 mAh
Deze draadloze 8000 mAh powerbank is een handige lader voor noodgevallen, u kunt uw digitaletelefoon of apparaat laden waar en wanneer u wilt.

De draadloze powerbank is uitgerust met: type C input en output, aan/uit schakelaar, micro USB input, USB output, led indicator, wireless Output en wireless Input. Het blauwe LED lampje knippert tijdens het laden. U kunt ook de laadindicator op uw digitale apparaat raadplegen. Tijdens het laden, geeft het LED lampje de voorgang van het laden aan, alle vier de blauwe indicatie lampjes zullen branden als de batterij volledig geladen is. Laadtijd varieert per apparaat. Om de status van de batterij lader te kunnen zien druk op aan/uit. Als alle vier de blauwe LED lampjes branden is de batterij vol; als
er drie blauwe LED lampjes branden betekent dit dat de nog 75% opgeladen is. Als er twee blauwe LED lampjes branden betekent dit dat de batterij nog 50% opgeladen is. Als er 1 blauw LED lampje brand betekent dit dat de batterij nog 25% opgeladen is.

Materiaal: Aluminum ABS met rubberafwerking

Kleur: Zwart

Afmetingen: ca.13,5 cm x 7,3 cm x 1,8 cm

 


ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0