Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Sokken geheel naar eigen ontwerp

Sportsokken, zakelijke sokken of casual!
Voor iedere gelegenheid hebben wij nu gepaste sokken! Of het nu voor uw sportevenement is of voor uw zakelijke evenement wij hebben nu voor ieder wat wils. De sok is geheel naar eigen ontwerp te bestellen bij ons, het kan niet gek genoeg zijn voor ons! Ook het kaartje waar de sokken aan bevestigd zijn, is geheel zelf te ontwerpen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden, zij denken graag met u mee!
Artikelnummer Business01-Casual01-Sport
Merk Main Sales
  • De zakelijke sok:

Minimale afname: 144 paar

Business sokken ofwel zakelijke sokken, zijn rustige sokken met eventueel een subtiel dessin. Ze kunnen gemaakt worden in kleuren naar wens, maar ook in streepdessin of geruit.

Materiaal 71% katoen, 20% polyerster, 7% nylon en 2% elastan

 

  • De casual sok:  

Minimale afname: 144 paar

De sokkentrend van tegenwoordig zijn hippe, opvallende sokken te dragen. Belangrijk bij de sokken is het draagcomfort en goede maatvoering, alsmede de handafwerking en prewashed.

 

  • De sportsok

Belangrijk bij sportsokken is het draagcomfort, geen slijtage en goede maatvoering. Een sportsok wordt veelal extra gevoerd en voorzien van extra gemakken. Materiaal kan verschillen tussen verschillende sokken; voornamelijk worden deze materialen

gebruikt: 

 

  • Sublimatie sokken:

Minimale afname: 250 paar
De sublimatie sok is een sok met een print all-over de sok. Sublimatie is een speciale techniek die met behulp van speciale inkt, papier, stof en hitte een monoculaire reactie teweeg brengt die de inkt in de stof drukt en niet erop, waardoor de stof flexibel blijft. De sok is te maken in vele kleuren en kleurdesigns, hierdoor is het verloop van de kleuren ook mooi zichtbaar. Deze sok is gemaakt van 95% polyester en 5% spandax. 

 

  • 360 graden geprinte sokken:

Minimale afname 250 paar 
Bij onze nieuwe techniek 360 graden printen heeft de sok de perfecte ontwerppatroon welke rondom de sok komt. Door een betere doorlaatbaarheid van de kleuren welke bereikt kan worden met 360 graden printen blijven de kousen, zelfs bij het uitrekken prachtig! De sok is te maken in vele kleuren en kleurdesigns, er is geen beperking van het aantal kleuren. 360 graden sokken kan op katoen en polyester gedrukt worden.

 

 

Minimale besteleenheid: 250
Vanaf
2 .92
Excl. BTW
Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp Sokken geheel naar eigen ontwerp

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0