Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Danone Nederland

Met Danone werken wij al sinds 2010 samen. deze samenwerking wordt vanuit beide partijen als bijzonder prettig ervaren. Wij denken dat dit voornamelijk komt door de communicatie met de klant.

Met Danone heeft Main Sales namelijk altijd persoonlijk contact. Wanneer het kan zorgen we er voor dat we een afspraak maken en we de bestellingen kunnen bespreken over een kop koffie. Dit is wel zo duidelijk, en zorgt er voor dat Danone zich meer betrokken voelt bij Main Sales.

 

Ook wordt de samenwerking beter door onze oplossingsgerichtheid. wanneer er iets fout gaat, lossen wij dit boven verwachting op. een goed voorbeeld hiervan is de laatste bestelling die Danone bij ons heeft gedaan. Dit waren 500 powerbanks met een bedrukking. Het probleem zat ‘m toen echter in de verpakking: er zaten andere doosjes om de powerbanks heen dan verwacht. Om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen, hebben wij aangeboden speciale stickers te printen om het doosje op te knappen. Hiermee was Danone erg tevreden, de verpakking vonden ze prachtig.

 

Juist doordat Main Sales heeft geprobeerd de fout zo goed mogelijk op te lossen, wat ook boven  verwachtingen is gelukt, was Danone éxtra tevreden. Door een fijne communicatie, mooie producten en dat Main Sales er alles aan doet om de klant tevreden te krijgen, werd de samenwerking met Danone een groot succes.

Danone Nederland
ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0