Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Case 1: Kika's custom made badeendjes

Als vaste partner voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) produceerde Main Sales special badeendjes in oranje en paarse KiKa-kleuren. De badeendjes zijn speciaal ontworpen en geproduceerd. Daarnaast zijn er ook een aantal speciale extra grote ‘moeder’ badeenden geleverd.

Badeendenrace
Alle badeendjes zijn bij de productie voorzien van een uniek nummer tussen de 1 en 10.000. Voorafgaand aan de race kunnen deelnemers een eendje ‘adopteren’ voor een vast bedrag, waarvan de opbrengt naar KiKa gaat. Het eendje dat vervolgens als eerste de eindstreep haalt is de winnaar, samen met degene die het corresponderende nummer heeft. Voor kinderen een heerlijke middag aan het water waarbij zij hun eigen badeend kunnen aanmoedigen.

Badeendjes
Badeendjes zijn er in vele soorten, maten en in verschillende uitvoeringen. Ze zijn leuk voor kinderen, maar worden steeds vaker ingezet als relatiegeschenk door de hoge attentiewaarde. De ontvanger van een badeend, die bij voorkeur ook nog refereert aan de gever, zal dit presentje een mooi plekje geven in de badkamer of ergens in huis, waardoor uw logo of reclame vaak gezien zal worden. 
 

Case 1: Kika's custom made badeendjes
ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/21. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0