Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Het succes van de regenponcho's

Wergwerp poncho's zijn al jaren een seizoensgebonden product. Zodra de lente op zijn einde loopt en het festivalseizoen aanbreekt blijken de regenponcho's, zeker in het Hollandse klimaat, onmisbaar. Elke organisatie, van kleine tot grote evenementen, houdt rekening met de onverhoopte regenkansen.

Mochten de weergoden de organisatie dan toch niet helemaal gunstig gezind zijn dan is er altijd nog de oplossing met goedkope wegwerp regenponcho's. Tegen een kleine investering heb je een eenvoudige plastic poncho waarmee je droog blijft tot de ergste regenbui voorbij is. Lees in dit artikel hoe verschillende festivalorganisatoren ogaan met een onverwachte regenbui.

Verschillende poncho's
Poncho's zijn zeer eenvoudige bulkartikelen, maar toch is er een variatie mogelijk. Zo zijn er oranje poncho's, of poncho's in andere kleuren, maar ook voor de milieubewuste wegwerp poncho inkoper zijn er biologisch afbreekbare regenponcho's die slechts een paar cent extra kosten.

Poncho's worden direct uit voorraad geleverd en u kunt ze dan ook al binnen 1 werkdag in huis hebben. Dat is handig als u een evenement organiseert, maar op het laatste moment erachter komt dat de positieve weersvoorspelling, een in Nederland niet ongewone situatie, ineens is verdraait tot een festivaldag met regen.

Extra omzet creëren met noodponcho's 
Veel klanten zien ook kansen met de aanschaf van een flinke voorraad wegwerp poncho's. Wanneer tijdens een evenement het dan toch gaat regenen worden poncho's al snel verkocht voor bedragen van minimaal € 2,50. Terwijl u deze al kunt inkopen vanaf € 0,33 per stuk, tel uit je winst. Wil je de poncho's niet verkopen maar uitdelen? Dan is met een inkoopprijs van slechts 33 cent de schade voor uw festivalbudget ook minimaal. 

Het succes van de regenponcho's
ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0