Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Trucker cap bedrukken

Mooi met bedrukking van uw festival
Trucker caps zijn dé festivalcaps. Bedrukken is mogelijk op het grote witte vlak. De petten zijn bekend van het gaas aan de zij- en achterkant en een wit (of gekleurd) vlak aan de voorkant. In leuke opvallende neonkleuren. Deze gaascaps zijn mooi om te bedrukken, maar ook zonder bedrukking erg leuk. Naast mooi zijn deze caps ook nog erg goedkoop.
Artikelnummer 2130
Merk AO

De caps zijn er in twee varianten. De gehele cap in dezelfde kleur of de gekleurde caps met een wit vlak aan de voorkant.

 

Decoratie opties: 

  • Borduring
  • Plastisol transfer

 

Trucker caps bedrukken

Voor wie wel eens op een festival komt, is het waarschijnlijk een bekend ding: de trucker cap. Deze hippe petjes worden tegenwoordig steeds vaker weer gedragen door jonge mensen. De festivals pikken dit op en delen ze uit of verkopen ze met het logo er op. Als u een festival houdt is dit een hele slimme zet omdat de festival gangers ook daarna nog de petjes zullen dragen en daarmee reclame maken.

 

De trucker caps van Main Sales

Bij main Sales hebben we een trucker cap zoals die hoort te zijn: Veel verschillende leuke felle kleurtjes, met een dicht vlak aan de voorkant dat bedrukt kan worden en gekleurd gaas aan de zijkant. De petjes zijn er in twee varianten: gekleurd met een witte voorkant of helemaal e?e?n kleur.

 

Trucker caps bedrukken

De witte voorkant van de trucker caps leent zich perfect voor het bedrukken met een logo. Met uw logo aan de voorkant van het petje ziet het er hip en zomers uit. Bij Main Sales kunt u de trucker caps goedkoop met een mooie kwaliteit laten bedrukken.

 

Het belang van kwaliteit

Van die hoge kwaliteit kunt u verzekerd zijn vanwege ons ISO9001 certificaat. Dit certificaat houdt in dat wij aan alle kwaliteitseisen voldoen. Ook hebben we een klanten beoordeling van 8,5 op Kiyoh. Bij Main Sales bent u er zeker van dat de klant e?cht koning is.

 

Van advies tot levering

Komt u er niet helemaal uit? Een groot deel van onze dienstverlening bestaat uit het adviseren van de klant. Onze medewerkers helpen u graag op 015 – 310 5758. U kunt ons natuurlijk ook per email bereiken via info@mainsales.nl of via het contactformulier.
Heeft u de handschoenen, sjaal of muts gevonden die u als relatiegeschenk wil geven? Dan wordt het ca. binnen 2 werkdagen verzonden. Wij staan namelijk voor een snelle service en harde levertijden. Zo heeft u alles netjes op tijd binnen en bent u klaar om elke weersomstandigheid te doorstaan. 

Vanaf
1 .58
Excl. BTW
Truckercaps in verschillende kleuren Trucker cap bedrukken Truckercaps bedrukken lichtblauw Trucker cap bedrukken Truckercaps bedrukken blauw Trucker cap bedrukken Truckercaps bedrukken zwart Trucker cap bedrukken Truckercaps bedrukken geel Trucker cap bedrukken Truckercaps bedrukken navy Trucker cap bedrukken Truckercaps bedrukken roze Trucker cap bedrukken Truckercaps bedrukken oranje Trucker cap bedrukken Trucker cap bedrukken Truckercaps bedrukken rood

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0