Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Levertijd, verzendkosten en spoed

Onze levertijden en verzendkosten zijn per bestelling verschillend. Vraag daarom altijd per product wat de levertijd is. Uiteraard is de leverdatum en het afleveradres altijd in overleg met de klant.

De levertijd is afhankelijk van een aantal factoren.

Omdat wij leveren vanuit verschillende magazijnen maar ook verschillende landen kan de levertijd per product verschillen. Standaard kunt u uitgaan van het volgende:

Levertijd onbedrukt, uit onze volgende magazijnen:

Nederlandca. 2-3 werkdagen
Europa ca. 4-5 werkdagen
Verre Oostenca. 8 werkdagen

Levertijd bedrukt:

Ca. 2 weken na ontvangst opdracht en goedkeuring digitale proef. Bovenstaande levertijden zijn gebaseerd op artikelen die op voorraad zijn.

Spoed?

Neemt u dan direct contact op met een van onze medewerkers. Indien uw bestelling hiervoor in aanmerking komt is voor onbedrukte artikelen een levertijd van 1 werkdag mogelijk en voor een aantal bedrukte artikelen is een spoedlevering van 3-5 werkdagen mogelijk.

Informeert u in geval van spoed altijd bij uw contactpersoon, telefonisch of via de chat.
 


Verzendkosten

Wij berekenen onze verzendkosten altijd AF-fabriek. Daarom betaalt u nooit hetzelfde. Informeert u daarom altijd (via offerte, telefonisch of via de chat) naar de verzendkosten die u betaalt.

Wij communiceren altijd vooraf duidelijk onze verzendkosten zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

Transparant

Er zijn aanbieders die hun verzendkosten als 'Franco huis' aanbieden. Wij hebben er bewust voor gekozen de transportkosten zichtbaar te maken zodat we deze niet hoeven te verstoppen in onze verkoopprijzen. Zo ziet u altijd wat u betaalt en weet u dat u altijd de juiste en scherpste prijs krijgt aangeboden.


Belangrijk 

Er dient altijd iemand aanwezig te zijn om de zending in ontvangst te nemen, er moet namelijk getekend worden voor ontvangst. Indien er niemand aanwezig is wordt de zending de volgende dag opnieuw aangeboden. Uw levertijd kan niet worden gegarandeerd als er niemand is om de zending aan te nemen.

Voor verdere informatie over zendingen, levertijden en voorwaarden verwijzen wij u naar onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.
 

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0