Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Samples, test- en voorbeeldexemplaren

Regelmatig krijgen wij van onze klanten het verzoek om een sample van een relatiegeschenk toe te sturen. Ze zien een product op onze site maar willen dit graag natuurlijk ook even voelen en testen.

Om hierin tegemoet te komen kunnen wij u uiteraard een sample toesturen, hiervoor gelden echter een aantal voorwaarden. Reden hiervoor is dat wij per dag een behoorlijk aantal samples versturen. Wij zijn een concurrerende partij en werken derhalve dus ook met scherpe prijzen. Om onze kosten en dus ook de prijs die u uiteindelijk betaalt laag te houden zullen wij de transport- en handelingkosten, wanneer er geen bestelling uit volgt, in rekening moeten brengen.

De samplevoorwaarden zijn als volgt:

Samplekosten:
- Samples worden altijd gefactureerd en derhalve niet retour genomen.
- Samples worden onbedrukt geleverd.

Transport:
- Er wordt € 7,50 transport- en handelingkosten in rekening gebracht.

Heeft u een sample ontvangen en wilt u deze bij uw bestelling laten meedrukken? Dan kunt u een afspraak maken met uw contactpersoon om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hopen op uw begrip voor het berekenen van het sample en de transport- en handelingkosten wanneer er geen order volgt, zo kunnen wij de kosten voor alle klanten laag houden op een transparante manier. Maar wie dus een sample ontvangt, en vervolgens een bestelling plaatst met dat artikel hoeft dus niet meer te betalen voor het voorbeeldexemplaar. 

Wilt u een sample ontvangen en gaat u akkoord met bovengenoemde voorwaarden? Na uw vrijblijvende offerteaanvraag kunt u dit aangeven bij uw contactpersoon, hij/zij zal dit dan voor u verzorgen.

 

 

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0