Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Muts en sjaal met borduring op 1 positie.

Warm de winter door met deze warme fleece set.
Artikelnummer set 4-1874/1885
Merk AO

Het leuke aan deze set is dat hij wordt gedragen door mannen en vrouwen. 

U kunt bijvoorbeeld uw logo op de shawl laten borduren, dit geeft een prachtig resultaat en is zeker zo mooi als textiel laten bedrukken. Zie voorbeeld bij de foto.

Prijs is inclusief borduring en gratis borduurkaart.

De set is leverbaar in 16 kleuren en bestaat uit een muts (6 panel, art. 1874) en een shawl (art. 1885) De sjaal wordt door ons geborduurd geleverd ( max. afm. borduring 10x5 cm.max. 6000 steken geborduurd). 

 

 

Vanaf
5 .49
Excl. BTW
Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie. Muts en sjaal met borduring op 1 positie.

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0