Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Uitleg ordertraject

U bent op zoek naar een relatiegeschenk of promotioneel artikel. Na wat zoekwerk en overwegingen heeft u uw oog laten vallen op een bepaald artikel. Hoe gaat het proces nu verder dan in zijn werk?

Offerteaanvraag

Via de website is het erg gemakkelijk om een offerte aan te vragen. U klikt op het offerte icoontje bij een product. Deze wordt automatisch in uw virtuele winkelmand geplaatst. U kunt hierna nog verder kijken en andere artikelen aanklikken of de offerteaanvraag, na het invullen van een aantal belangrijke gegevens, versturen. De offerteaanvraag komt bij ons binnen en binnen één uur ontvangt u van ons een volledig overzicht van de kosten. Zo kunt u zien dat wij onze producten voordelig aanbieden zonder dat u ergens toe verplicht bent, een offerte is immers altijd geheel vrijblijvend.

Bestelling

Bent u vervolgens akkoord met de offerte, dan kunt u dit per mail aan ons bevestigen. Wanneer het gaat om het bedrukken van een product, stuurt u dan gelijk uw logo mee. Hiervoor hebben wij in de meeste gevallen een .EPS, PDF of .AI bestand nodig. De technische toelichting laten wij hier achterwege, maar bij het grootste deel van de bedrijven is het logo in dit formaat voorhanden. Anders is er altijd wel een oplossing te vinden.

Proformafactuur

Als wij uw bestelling en een werkbaar logo hebben ontvangen sturen wij u per mail een proformafactuur. Dit houdt in dat wij een vooruitbetaling verlangen. Belangrijkste reden hiervoor is dat wij werken met zeer lage internet prijzen en dus ook met lage marges, om dit zo te kunnen houden dienen wij onze leveranciers snel te kunnen betalen zodat wij ons inkoopvoordeel behouden. Hier profiteert de klant dus ook weer van.

Digitale proef

Nadat wij de betaling van de klant hebben ontvangen wordt uw bestelling definitief in werking gezet. Tenzij een snellere of andere leverdatum gewenst, is de levertijd ca. 1 tot 2 weken na de ontvangst van uw betaling voor onbedrukte bestellingen is dit ca. 2 werkdagen. Binnen ca. 2 werkdagen na het in gang zetten van uw drukorder ontvangt u een digitale proef ter goedkeuring. Dit is een overzichtelijke afbeelding waarop gezien kan worden hoe en hoe groot de bedrukking zal worden.

Uitlevering

Na goedkeuring van de digitale proef ontvangt u op de vooraf afgesproken datum uw bestelling. Via de transporteur (TNT, DHL, etc.) zal deze worden aangeboden. Hierna zullen wij uiteraard nog contact opnemen om de bevestiging te krijgen dat alles naar wens is verlopen. Ook mag u ons altijd via Twitter (@mainsales) of Facebook(.com/mainsales) laten weten of alles naar wens is.

Definitieve factuur

Nu alles is geregeld en uw promotionele actie ongetwijfeld een succes is geworden ontvangt u per mail nog de definitieve factuur met hierop vermeld dat deze reeds is voldaan. Zo is zowel de uwe als onze administratie weer helemaal in orde.

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/22. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0