Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel
Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl. Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl.

Relatiegeschenken/ promotie textiel bedrukken met logo/ huisstijl.

Lees onze uitleg over lasergraveren, bedrukken, borduren en andere manieren om geschenken en promotieartikelen te voorzien van logo, huisstijl of ander ontwerp. Wij adviseren u graag.

Zeefdruk-Textieldruk

Bij deze techniek wordt een zeefraam gemaakt met daarin een gespannen gaas. Middels een infilm proces wordt het aan te brengen logo belicht op het gaas. Tijdens het aanbrengen van het logo wordt er met een rakel inkt opgebracht over de uitsparingen in het gaas, zodat de vrije ruimte de inkt en dus uw logo op het artikel wordt overgebracht. Voor de verschillende textiel items worden dan ook verschillende soorten inkt gebruikt. Voor katoen zal vaak een plastisol worden gebruikt en voor jassen een polyester of een speciale nylon inkt.

Bovengenoemd proces is een rechtreekse druk techniek, waarbij de inkt wordt opgenomen door de stof. De bedrukking blijft dan lang houdbaar en bij het wassen adviseren wij bedrukte kleding binnenstebuiten te wassen en niet over de print heen te strijken. Artwork bij bedrukkingen aanleveren in een EPS (vectoren bestand)

Lasergraveren

Met behulp van een laser wordt uw logo aangebracht op het geselecteerde artikel. Vooraf wordt uw logo dan ingelezen in de computer die de laser aanstuurt tijdens het proces. Deze vereedelingsmanier heeft als voordeel dat zelfs het kleinste detail van uw logo zichtbaar is op het artikel. Artwork bij lasergravure aanleveren in een EPS (vectoren bestand)

Blinddruk

Met behulp van een stempel, in de vorm van het aan te brengen logo wordt het logo zonder gebruik van enige inkt in het materiaal gedrukt. Dit proces is met name geschikt voor lederen en kunstlederen artikelen. Artwork bij bedrukkingen aanleveren in een EPS (vectoren bestand)

Etsen

Bij deze techniek wordt het logo uitgespaard uit een sjabloon. Dit sjabloon wordt dan over het artikel aangebracht waarna de etsvloeistof op de uitsparing wordt aangebracht. Door de reactie van de etsvloeistof op het materiaal van het artikel wordt het logo aangebracht. Artwork bij etsen aanleveren in een EPS(vectoren bestand)

Tampondruk

Bij tampondruk wordt er een sjabloon gemaakt van het aan te brengen logo. Dit sjabloon wordt dan met inkt gevuld waarna de tampon ( een silliconen kussen) de inkt van het sjabloon neemt en overbrengt op het artikel. Dankzij verschillende tamponvormen is het ook mogelijk oneffen oppervlakken te bedrukken.
Artwork bij tampondruk aanleveren in een EPS (vectoren bestand)

Borduren

Voordat de borduurmachine uw logo kan borduren moet er eerst een borduurkaart worden gemaakt. Uw logo wordt gescand en naar het beeldscherm gestuurd, zodat er borduurconnecties van uw logo kunnen worden gemaakt. Als deze borduurkaart dan gedigitaliseerd is, dan kan het borduurproces beginnen. Dit proces is dan automatisch.

Het is altijd handig als u ons een JPG van het logo dan mailt, zodat wij voor u de prijs kunnen berekenen. Artwork bij borduren aanleveren in een JPG.

Transferdruk

Dit proces is interessant voor kleine aantallen en ook voor paraplu's. Op speciaal thermisch papier wordt het met gebruik van verhitting op het artikel aangebracht. Artwork bij bedrukkingen aanleveren in een EPS(vectoren bestand) Of door een 1 op 1 uitdraai van uw foto.

Doming

Domingstickers zijn stickers die voorzien zijn van een harslaag van enkele millimeters waardoor uw logo is beschermd. Door de opbollende kunststoflaag krijgt het logo een 3D effect. Door dit effect krijgt uw logo een perfecte uitstraling. Deze domings worden veel gebruikt in de computer- en autoindustrie. Artwork bij bedrukkingen aanleveren in een EPS (vectoren bestand)

Sublimatie

Een sublimatie is een vernieuwende manier welke goed geschikt is voor als een bedrukking uit veel kleuren moet bestaan. Doordat deze manier nog best nieuw is, is deze manier nog niet heel erg bekend bij veel mensen. Met een sublimatied wordt de inkt overgebracht op het artikel door een gas, oftewel een verdamping aangebracht. Vraag onze medewerkers of deze manier geschikt is voor het artikel wat u bedrukt wilt hebben. 

Werkkleding

Wanneer u werkkleding verstrekt of vergoedt, is dit onbelast. Als voorwaarde wordt gesteld dat de werkkleding een logo met een oppervlakte van minimaal 70 cm2 bevat. Dit 'logo' mag trouwens ook bestaan uit een beeldmerk en een tekst. 

 

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0