Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

KellyBronze® kalkoen

Voor de echte kenner is de naam KellyBronze® voldoende om het water in de mond te krijgen… Die naam staat garant voor een kalkoen van hoge kwaliteit, met een smaak en rijke sappige textuur van ongekende verfijning!
Artikelnummer 330069
Merk Main Sales

Hiermee wordt uw kerstdiner, Thanksgiving of zomerse barbecue een ongekend genoegen. KellyBronze® is een ras, dat wordt gefokt door zorgvuldig geselecteerde boeren. Goed beschouwd staat KellyBronze® voor een smaakbeleving, die wij al lang vergeten zijn. Niet zonder trots kunnen wij u deze Rolls-Royce onder de kalkoenen leveren, zolang de voorraad strekt, want er zijn jaarlijks maar een beperkt aantal beschikbaar, waardoor 'op' ook echt 'op' is...

Het geheim van het succes van KellyBronze® is, naast de specifieke eigenschappen van het ras, de wijze van opgroeien van deze bijzondere kalkoenen. De kalkoenen kunnen in de vrije natuur gaan en staan waar zij willen. 's Nachts zoeken de kalkoenen beschutting in open schuren. De KellyBronze® is dus méér dan biologisch.

Traditioneel Engels systeem: De KellyBronze® kalkoenen worden rond eind november geslacht, het moment dat zij hun streefgewicht van 4 à 5 kilo bereikt hebben. Het vlees is dan op zijn malst en sappigst. De kalkoenen worden gekoeld gelagerd om tenminste 10 dagen te kunnen rijpen.

Ovenklaar: De KellyBronze® wordt gereed om te braden geleverd. Een tak verse tijm en de zogeheten giblets zijn meeverpakt. Wie het bereidingsadvies opvolgt, is in staat een heerlijk mals braadstuk op tafel te zetten, ook de onervaren kok. Wie eenmaal een echt KellyBronze® kalkoen heeft gegeten, is voor altijd een liefhebber.

Compleet verpakt: Elke KellyBronze® kalkoen wordt zorguldig verpakt in een geschenkdoos zodat deze in perfecte conditie arriveert bij de ontvanger. In de doos zijn meeverpakt: het bereidingsadvies, culinaire tips en recepten van de hand van Mollie Kelly alsmede een speciale oventhermometer. Met de kerst worden de KellyBronze® kalkoenen. vers gekoeld en rechtstreeks uit Engeland, bij de ontvangers in Nederland afgeleverd.

Vanaf half tot eind december worden de kalkoen vers geleverd. De rest van het jaar levert KellyBronze® de kalkoenen in diepvries. De speciale verpakking staat er borg voor, dat men bij andere gelegenheden, zoals Thanksgiving en een zomerse barbecue, ook kan genieten van een perfecte KellyBronze® kalkoen. 

Vanaf
79 .95
Excl. BTW
KellyBronze® kalkoen

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0