Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

No House Wine Sparkling

Een nieuwe limited edition, een lekkere frisse wijn met geuren en smaken van groene appel, citrusfruit en bloemen. Afsluitend met een mooie afdronk en een levendige zachte mousse. Wij hebben een ruim assortiment wijnpakketten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Artikelnummer 29726
Merk Main Sales

No House Wine is een bijzonder cadeau. Het is een wijn die met liefde gemaakt is in deWamakersvallei in Zuid-Afrika. Met de opbrengst van deze wijn worden huizen gebouwd voor kinderen van AIDS slachtoffers in Kwazulu Natal. Door het bouwen van huizen krijgen deze kinderen een kans op een betere toekomst. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met de Holy Cross Foundation van Sister Priscilla en met de Nederlandse stichting Homeplan.
Naast huisvesting krijgen de kinderen voedsel, onderwijs en ontplooiingskansen. Inmiddels zijn er al tientallen huisjes dankzij deze wijnen gerealiseerd.
Dus als u proost met deze wijn, proost dan vooral op een mooie toekomst. Voor u en voor de kinderen van Kwazulu Natal!
Meer over het No House Wine project leest u op: www.nohousewine.com
 
De rode en witte wijn zijn volledig vernieuwd, zowel de inhoud als de mooie nieuwe styling van de flessen. De wijn is biologisch, Fair For Life en MVO. 

Vanaf
9 .24
Excl. BTW
No House Wine Sparkling

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0