Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

No House Wine Sparkling rosé in mooie fles

Deze speciale fles (met verhaal) is een ode aan alle krachtige Zuid Afrikaanse vrouwen die dagelijks kinderen verzorgen, grootbrengen en opvoeden. Prachtige zalmroze sprankelende kleur met parelmoer witte bubbels. Met aroma’s van rozenblaadjes en rode besjes. Een zeer fijne mousse. In de smaak bloemig vol fruit met veel body en mooie zuren. Geef een relatie een cadeau en een weesje een onderdak! Wij hebben een ruim assortiment wijnpakketten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Artikelnummer 69726
Merk Main Sales

Met de aankoop van een fles sparkling No House Wine steunt u direct de stichting Homeplan. Dit goede doel ontvangt bij iedere fles sparkling € 1.--.
Van ieder verkochte fles (stille) no house wijn gaat er € 0.25 per verkochte fles naar de stichting. Zij bouwen huizen voor Aids wezen in Zuid-Afrika. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met de Holy Cross Foundation van Sister Priscilla en met de Nederlandse stichting Homeplan. Naast huisvesting krijgen de kinderen voedsel, onderwijs en ontplooiingskansen. Inmiddels zijn er al tientallen huisjes dankzij deze wijnen gerealiseerd.
Dus als u proost met deze wijn, proost dan vooral op een mooie toekomst. Voor u en voor de kinderen van Kwazulu Natal!
Meer over het No House Wine project leest u op: www.nohousewine.com
 
Fair For Life en MVO. 

Vanaf
10 .33
Excl. BTW
No House Wine Sparkling rosé in mooie fles

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0