Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Fleecemuts in 15 kleuren

Fleecemuts winter geschenk in 15 kleuren! Steeds meer worden mutsen gedragen als mode-accessoire. Dus ook als het wat minder koud is buiten zie je mensen met zo'n leuke muts op. Hoe kleurrijker, hoe beter. Lekker warm in deze winter!
Artikelnummer 1874
Merk AO

Met een mooi geborduurd logo erop moet je natuurlijk gezien worden in de winter. Lekker voor op de fiets of gewoon als je lekker gaat skieën of joggen. Deze fleecemuts is ook een mooie gift al je deze gebruikt voor een mooe actie in de winter. Wij kunnen de muts ook speciaal voor u maken in elke kleur die u wenst. Ook speciale borduringen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een speciale fleece muts, neem dan contact met Main Sales op.

Materiaal: 100% fleece.

 

Decoratie opties:

  • Plastisol Transfer
  • Borduring

 

Onze prijzen zijn indicatief, vraag altijd een vrijblijvende offerte aan.

.

Vanaf
1 .27
Excl. BTW
Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren Fleecemuts in 15 kleuren

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0