Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

Cap mooi met borduring van uw logo

Een mooie cap verdient een mooie manier om uw logo hierop te plaatsen. Deze cap kan daarom worden geleverd met een borduring. Een cap is sowieso al een veel verkocht artikel met een mooi uitstraling, bedrukking hierop is zeker mooi, maar een borduring geeft net dat beetje extra uitstraling. Deze Cap heeft 6 panels.
Artikelnummer 1926
Merk AO

De borduring kan, afhankelijk van wat uw wensen zijn, een logo of een tekst zijn.  Deze cap is leverbaar in 21 verschillende kleuren zodat er altijd wel een goede kleur is die bij uw huisstijl past. Borduring max. 10x5 cm.

 

Materiaal: Zwaar geborstelde katoen.

Kleur: Zie afbeeldingen

Sluiting: Koperen gesp-sluiting.

Voorzijde Cap: is verstevijgd en de klep is voorgevormd.

 

Decoratie opties:

 • Borduring
 • Plastisol Transfer

 

Onze prijzen zijn indicatief vraag altijd een vrijblijvende offerte aan.

 


 

 

Vanaf
1 .98
Excl. BTW
Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo Cap mooi met borduring van uw logo

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0