Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

No House Wine steun dakloze kinderen in Zuid Afrika

Goede doel No House Wine 2-vaks kist.Verpakt in een mooie houten kist treft u een fles No House Wine Syrah en een fles No House Wine Chenin Blanc/Sauvignon Blanc aan. De rode variant wordt gekenmerkt door de aangename fruittonen, terwijl de witte variant door het tropische fruit voor een sappige en aromatische beleving zorgt. Wij hebben een ruim assortiment wijnpakketten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Artikelnummer 6285
Merk Main Sales

 Met de aankoop van deze wijn steunt u dakloze kinderen van HIV besmette families in Zuid Afrika. 

No House Wine is een bijzonder cadeau. Het is een wijn die met liefde gemaakt is in de
Wamakersvallei in Zuid-Afrika. Dit gebied is vooral beroemd om het opkweken van de ‘stokkies’ zoals ze daar de jonge wijnranken noemen.
Met de opbrengst van deze wijn worden huizen gebouwd voor kinderen van AIDS slachtoffers in Kwazulu Natal. Door het bouwen van huizen krijgen deze kinderen een kans op een betere toekomst. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met de Holy Cross Foundation van Sister Priscilla en met de Nederlandse stichting Homeplan.Naast huisvesting krijgen de kinderen voedsel, onderwijs en ontplooiingskansen. Inmiddels zijn er al tientallen huisjes dankzij deze wijnen gerealiseerd. Dus als u proost met deze wijn, proost dan vooral op een mooie toekomst. Voor u en voor de kinderen van Kwazulu Natal!
 
Meer over het No House Wine project leest u op: www.nohousewine.com
De wijn is biologisch, Fair For Life en MVO. 

Vanaf
14 .08
Excl. BTW
No House Wine steun dakloze kinderen in Zuid Afrika

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0