Relatiegeschenken en promotie textiel groothandel

NO House Wine kistje met 1 fles wijn. Hiermee steunt u tevens kinderen van AIDS slachtoffers

Dit is een geschenk met een verhaal! In deze kist een fles No House Wine Syrah. Een vriendelijke wijn welke door de soepele smaak op vele momenten geschonken kan worden. Steun de kinderen met de aankoop van deze wijn. Een zeer goed doel! Wij hebben een ruim assortiment wijnpakketten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Artikelnummer 6280
Merk Main Sales

Met de aankoop van deze wijn steunt u dakloze kinderen van HIV besmette families in Zuid Afrika. 

No House Wine is een bijzonder cadeau. Het is een wijn die met liefde gemaakt is in de
Wamakersvallei in Zuid-Afrika. Dit gebied is vooral beroemd om het opkweken van de ‘stokkies’ zoals ze daar de jonge wijnranken noemen.Met de opbrengst van deze wijn worden huizen gebouwd voor kinderen van AIDS slachtoffers in Kwazulu Natal. Door het bouwen van huizen krijgen deze kinderen een kans op een betere toekomst. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met de Holy Cross Foundation van Sister Priscilla en met de Nederlandse stichting Homeplan. Naast huisvesting krijgen de kinderen voedsel, onderwijs en ontplooiingskansen. Inmiddels zijn er al tientallen huisjes dankzij deze wijnen gerealiseerd. Dus als u proost met deze wijn, proost dan vooral op een mooie toekomst. Voor u en voor de kinderen van Kwazulu Natal!
 Meer over het No House Wine project leest u op: www.nohousewine.com
 
De rode en witte wijn zijn volledig vernieuwd, zowel de inhoud als de mooie nieuwe styling van de flessen. De wijn is biologisch, Fair For Life en MVO. 

Vanaf
8 .37
Excl. BTW
NO House Wine kistje met 1 fles wijn. Hiermee steunt u tevens kinderen van AIDS slachtoffers

De expertise van Main Sales

ISO 9001 certified
Main Sales groothandel relatiegeschenken en promotie textiel © 02/18. Alle rechten voorbehouden.
Lees voor gebruik graag de disclaimer, leveringsvoorwaarden en het privacy reglement.
Calabi
1
0